Toiminta-alueemme on laaja, välimatkat pitkiä ja julkisia välineitä menee harvakseltaan. Samaan aikaan kiinnostus Lappia kohtaan kasvaa koko ajan. Tämä lisää tarvetta joustaville kuljetuspalveluille. Siksipä panostamme kuljetuspalveluihimme aina ulkolaisista matkailijoista puhtaaseen luontoon pyrkiviin maastopyöräilijöihin.

Normaalien taksikuljetusten lisäksi olemme aloittaneet kutsutaksitoiminnan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa sekä sen lähialueilla. Kutsutaksi palvelulla tuotamme kuljetuspalveluita vaeltajille ja maastopyöräilijöille. Kauttamme onnistuvat kuljetukset niin ihmisille, varusteille kuin maastopyörillekin useisiin eri kohteisiin Tunturi-Lapin alueella. Sovittaessa noudamme myös reitin toisesta päästä perille päässeet. Maastopyöriä pystymme kuljettamaan 6 kpl kerralla. Henkilökuljetuksen yhteydessä pyöräkuljetuksen hinta on 10 €/kpl. Lisätietoa hinnoistamme löydät täältä.

Palveluidemme tilaukset onnistuvat helpoiten nettitilauksen kautta. Muut tilausmahdollisuudet löytyvät yhteystiedoistamme.

 

Taksi Hietala toimii Tunturi-Lapin alueella. Täällä sijaitsee niin suuria matkailukeskuksia kuin paljon koskematonta luontoakin.