Junataksi Kolarin rautatieasemalta Tunturilappiin

Taksihietalan junataksipalvelu

Juna-taksi Kolarin rautatieasemalta Tunturilappiin

Joustava, ennakkoon varattava jatkoyhteys junalta Tunturilapin alueelle Muonioon ja Enontekiölle. Hyvin junassa nukutun yön jälkeen olemme teitä vastassa Kolarin rautatieasemalla. Kahdeksan paikkaisen tilataksimme kyydissä pääset Tunturilapin maisemista nauttien majoituspaikkasi portaille asti kiinteään hintaan.

 

Huomaa, että ilman tilausta emme välttämättä ole paikalla tai kyytiimme ei välttämättä mahdu. Myös lähteville junille ajamme vain tilauksesta. Pyrimme yhdistämään tilauksia, joten todennäköisesti jaat taksin vieraan ihmisen kanssa. Huolehdithan että sinulla on hengityssuoja. Korona aikana huolehdimme korostetusti autojemme siisteydestä.

Kolari – Muonio

-8 henkilöä

Lähtömaksumme on kaikkina vuorokauden aikoina 7,00 €. Tämän jälkeen peritään kilometritaksaa sekä aikataksaa.

Kiinteä taksa (alv. 10%):

Aikuinen – 40€
Lapsi (alle 10 -vuotias) – 25€

Kolari – Hetta

-8 henkilöä

Lähtömaksumme on kaikkina vuorokauden aikoina 7,00 €. Tämän jälkeen peritään kilometritaksaa sekä aikataksaa.

Kiinteä taksa (alv. 10%):

Aikuinen – 65€
Lapsi (alle 10 -vuotias) – 50€

Odotusajalta perimme joko päivä- tai yömaksua. Tämän periminen alkaa kun saavumme kohteeseen ja joudumme odottamaan asiakasta tai esim. ruuhkasta johtuen joudumme ajamaan poikkeuksellisen hitaasti. Odotusaika maksuja pyrimme aktiivisesti pienentämään esim. soittamalla asiakkaalle hieman ennen saapumistamme kohteeseen, jotta he voivat varautua taksin tuloon.

Päivä odotutaksa (08:00–20:00) 40 € / h

Yö odotustaksa (20:00–08:00) 80 € / h

Näiden lisäksi perimme tarvittaessa erilaisia lisämaksuja mikäli taksikuljetus poikkeaa tavallisesta kuljetuksesta. Hinnaltaan suurin näistä on ennakkotilausmaksu, joka on 7,10 euroa. Tämän maksun perimme silloin, kun kuljetus on tilattu etukäteen. Tämän lisäksi muita lisiä ovat mm. lentokenttälisä (2,50 euroa) sekä tavarankuljetuslisä (3,00 euroa). Tavaralisä peritään isokokoisten esineiden, kuten suksien ja kotieläinten kuljettamisesta.

Nämä hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kutsu taksin hinnat syksylle 2020. Kutsutaksin hinnat ovat voimassa 31.12.2020 saakka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tee tilaus, vähintään vuorokautta ennen, numerosta puh. 040 7088105 tai sähköpostilla north.kth@gmail.com. Mainitse tilauksen yhteydessä matkustuspäivä, junan numero, henkilömäärä, mahdollinen erityisen suuri matkatavaramäärä, mukana olevat sukset ja tarve lasten turvaistuimelle sekä muut mahdolliset erityistoivomukset.

Tilausvaiheessa vahvistetaan lähtöaika ja -paikka.