Taksi Hietalan takana on yrittäjäpariskunta Katriina ja Tuomas Hietala.

Aloitimme taksitoiminnan joulukuussa 2019 Kittilän Levillä. Uusien yrittäjien luonnollisena valintana oli liittyä paikalliseen taksiyhtiöön Levi-Kittilän taksit oy:n.

Vaikka ensimmäinen kausi onkin ollut opettelua ja korona epidemia keskeytti toimintamme huhtikuun alussa, satsasimme kauden aikana toiseen autoon ja siten laajennamme toimintaa myös kotipaikkakunnallemme Muonioon. Tarkoituksenamme onkin laajentaa toimintaamme perinteisen taksitoiminnan ulkopuolelle pikku hiljaa uusia matkailijoita palvelevia palveluita kehittäen. Heinäkuussa 2020 solmimme yhteistyösopimuksen Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa, jonka seurauksena aloitimme kutsutaksitoiminnan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueella. Kutsutaksipalvelulla palvelemme niin vaeltajia kuin maastopyöräilijöitä. Henkilökuljetuksien lisäksi olemme panostaneet maastopyörien kuljetukseen ja näitä kulkee tarvittaessa mukanamme nyt jopa 6 kpl.

Tarkoituksenamme on luoda Tunturi-lapin alueella uusi ja kehittyvä, erilaisia kuljetus- ja matkailuun liittyviä palveluita tarjoava yritys. Otammekin mielelämme palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan, siten pystymme palvelemaan teitä jatkossa entistä paremmin. Meidät tavoittaa myös soittamalla numeroon +358 40 7088105 tai +358 40 7046530

Toivomme kaikille turvallisia kilometrejä kyydissämme. Tuomas&Katriina