Taksi Hietalan perustivat Katriina ja Tuomas Hietala. Toimintaa jatkettiin yhdessä kevääseen 2021 saakka, jonka jälkeen toimintaa jatkoi Tuomas Hietala.

Aloitimme taksitoiminnan joulukuussa 2019 Kittilän Levillä. Luonnollisena valintana oli liittyä paikalliseen taksiyhtiöön Levi-Kittilän taksit oy:n.

Vaikka ensimmäinen kausi onkin ollut opettelua ja korona epidemia keskeytti toimintamme huhtikuun alussa, satsasimme kauden aikana toiseen autoon ja siten laajennamme toimintaa myös kotipaikkakunnallemme Muonioon. Tarkoituksenamme onkin laajentaa toimintaamme perinteisen taksitoiminnan ulkopuolelle pikku hiljaa uusia matkailijoita palvelevia palveluita kehittäen. Heinäkuussa 2020 solmimme yhteistyösopimuksen Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa, jonka seurauksena aloitimme kutsutaksitoiminnan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueella. Kutsutaksipalvelulla palvelemme niin vaeltajia kuin maastopyöräilijöitä. Henkilökuljetuksien lisäksi olemme panostaneet maastopyörien kuljetukseen ja näitä kulkee tarvittaessa mukanamme nyt jopa 6 kpl.

Syksyn ja talven 2020-21 aikana olemme lisänneet kalustoamme ja hankkineet uusia yhteistyökumppanuuksia. Tammikuun 2021 aikana solmimme kokeiluliikennesopimukset Muonion ja Enontekiön kuntien kanssa, joiden avustuksella avasimme kutsutaksi palvelun kuntakeskuksista Kolarin rautatieasemalle. Kutsumme tätä palveluamme Junataksiksi.

Koska haluamme katsoa eteenpäin ja kannustaa nuoria koettelemaan omia rajojaan, solmimme yhteistyösopimuksen nuoren ampumaurheilijan kanssa, Aino Vaittinen on määrätietoinen, ahkera ja iloisen ystävällisen luonteen omaava nuori nainen, joka sopii meidän tiimiimme todella hyvin. Yhdessä menemme eteenpäin ilon ja ystävällisyyden kautta menemme eteenpäin, niin yksityiselämässä kuin töissäkin. Jatkossa tulette näkemään Ainon meidän mainostuksissamme, kun kerromme teille uusista jutuistamme. Kyseessä on varsin pitkäaikainen yhteistyö, jossa haluamme olla tukemassa Ainoa kohti maailman huippua.

Tarkoituksenamme on luoda Tunturi-lapin alueella uusi ja kehittyvä, erilaisia kuljetus- ja matkailuun liittyviä palveluita tarjoava yritys. Otammekin mielelämme palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan, siten pystymme palvelemaan teitä jatkossa entistä paremmin. Meidät tavoittaa myös soittamalla numeroon +358 500 771514

We wish everyone safe miles with us.

Tuomas Hietala