Huippuluokan kyytipalvelu

Sinne ja takaisin

Joustava, ennakkoon varattava kutsutaksi palvelu Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueella.

Tilaa soittamalla:

+358 40 7088105

 

Taksi Hietala toimii Tunturi-Lapin alueella. Täällä sijaitsee niin suuria matkailukeskuksia kuin paljon koskematonta luontoakin.

Tunturi-Lapin tavoitat nyt helposti saapumalla yöjunalla Kolariin ja tilaamalla meiltä Juna-taksin jatkoyhteydeksi. Toimimme tilausperiaatteella, joten varmista paikkasi ylläolevasta numerosta ennakkoon.

Varaa kyyti etukäteen

Kun teet tilauksen edellisenä päivänä, pystymme lupaamaan kyydin varmasti. Huomaathan että emme peri ennakkotilauksista lisämaksua.

pp/kk/vvvv
Kiitos varauspyynnöstä. Viestisi on lähetetty!
Tapahtui virhe varauksen lähettämisessä. Kokeile uudestaan myöhemmin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse!

Meidät tavoittaa soittamalla numeroon:

Otamme mielellämme kehitysehdotuksia ja palautetta vastaan!

Uutta:

Syksyllä 2020 lanseerasimme Juna-taksi palvelun, joka on jatkoyhteys Kolarin rautatieasemalta Tunturi-Lappiin kiinteillä hinnoilla. Palvelu toimii ennakkotilaus periaatteella. Varaathan paikkasi mielellään päivää etukäteen.

Normaalien taksikuljetusten lisäksi olemme aloittaneet kutsutaksitoiminnan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa sekä sen lähialueilla. Kutsutaksi palvelulla tuotamme kuljetuspalveluita vaeltajille ja maastopyöräilijöille.

Lue lisää

Hinnasto

Lue lisää

Meistä

Lue lisää

Anna palautetta

Lue lisää
95%

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

100%

ASIAKKAISTA SUOSITTELEE KYYTIÄ

0%

KESKEYTYNYTTÄ MATKAA

Hieman meistä:

Taksi Hietalan takana on Tuomas Hietala. Aloitimme taksitoiminnan joulukuussa 2019 Kittilän Levillä. Uuden yrittäjän luonnollisena valintana oli liittyä paikalliseen taksiyhtiöön Levi-Kittilän taksit oy:n.

Lue meistä

Viimeisimmät uutisemme:

Muutoksia toiminnassamme.

30 toukokuun, 2021|0 Comments

Valitettavasti tiemme Katriinan kanssa johtavat eri suuntiin ja tästä johtuen Taksi Hietalan toiminnassa tapahtuu muutoksia.

katso lisää blogistamme