Valitettavasti tiemme Katriinan kanssa johtavat eri suuntiin ja tästä johtuen Taksi Hietalan toiminnassa tapahtuu muutoksia. Jatkossa toiminnastamme vastaa ainoastaan Tuomas Hietala. Muutoksista huolimatta pyrimme säilyttämään toimintamme tason entisellään myös tulevaisuudessa.

Jatkossakin tulemme toimimaan niin Muoniossa kuin Levilläkin, vaikka toimipisteemme siirtyykin pois Muoniosta. Kesällä odotamme runsaasti vaeltajia suositulle Hetta-Pallas reitille, joita pyrimme palvelemaan kutsutaksimme kautta. Tämän lisäksi ajamme junataksia lähes normaalisti Kolarin rautatieasemalta aina Hettaan asti. Kesäaikaan ainoana poikkeuksena on Kolariin arkena saapuvat junat, joilta yhteys Muonioon on järjestetty linja-autolla jonka liput on ostettavissa Matkahuollon kautta. Kuitenkin viikonloppuisin ajamme Muoniosta normaalisti kuin myös lähteville junille viikon jokaisena päivänä. Junataksi kulkee normaalisti Hettaan ja takaisin viikon jokaisena päivänä.

Taksimme tilaat helpoiten numerosta 040 7088105

Kiireistä kesää odotellen

Tuomas Hietala

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin