Allekirjoitimme viime viikolla yhteistyösopimuksen lupaavan nuoren ampumaurheilijan kanssa.

Aino Vaittinen on määrätietoinen, ahkera ja iloisen ystävällisen luonteen omaava nuori nainen, joka sopii meidän tiimiimme todella hyvin. Kuten kuvista näet niin pönötys ei oikein ole meidän juttumme, vaan ilon ja ystävällisyyden kautta menemme eteenpäin, niin yksityiselämässä kuin töissäkin.
Jatkossa tulette näkemään Ainon meidän mainostuksissamme, kun kerromme teille uusista jutuistamme. Aino pääsee myös testaamaan hieman taksihommia ja kenties kun kortti on ajettu, niin pääsette joskus hänen kyytiinsäkin. Kuten varmaan ymmärsitte, niin kyseessä on varsin pitkäaikainen yhteistyö, jossa haluamme olla tukemassa Ainoa kohti maailman huippua.
Kevättä ja tulevia kisoja odotellen
Taksi Hietala & Team Aino Vaittinen

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin