Kaamoksen päättymisen kunniaksi on hyvä julkistaa uusia yhteistyökuvioitamme.

Junataksi

Olemme jo syksystä asti tarjonneet Kolarin rautatieasemalta jatkoyhteyttä Muonioon. 1.1.2021 allekirjoitimme liikennöintisopimuksen Muonion kunnan kanssa, jonka perusteella Muonion kunta alkaa tukea Junataksia. Tämän vuoksi olemme voineet laskea merkittävästi hintaa. Tämä joukkoliikennekokeilu jatkuu aluksi 3 kk eli maaliskuun loppuun, mutta sitä pyritään jatkamaan sekin jälkeen. Palvelu toimii ns. kutsutaksi-periaatteella eli kyyti on tilattava vuorokautta ennen klo 18.00 mennessä. Ilman tilausta linjaa ei ajeta.

Jatkossa yhteys Muonion keskustan (Seo:n piha) ja Kolarin rautatieaseman välillä maksaa 20 €/henkilö. Jatkoyhteydestä Muoniosta eteenpäin peritään lisämaksu. Tilauksen voit tehdä joko soittamalla numeroon 040 7088105 tai sähköpostilla north.kth@gmail.com.

Muiden kuljetuspalveluidemme hinnat löydät hinnastostamme.

Discover Muonio

Jo kesästä asti olemme kuuluneet Muonion matkailu ry:n jäsenistöön. Tämän kautta olemme osa Discover Muonio verkostoa ja tulemme jatkossa käyttämään allaolevaa logoa markkinoinnissamme. Pyrimme tämän yhteistyön kautta tiivistämään yhteistyötä paikallisten matkailutoimijoiden kanssa ja tätä kautta tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman mahdollisuuden kokea Muonion ainutlaatuista luontoa ja täällä tarjottavia palveluita.

Muonion mahtaviin palveluihin voit tutustua paremmin osoitteessa www.discovermuonio.fi

Jotta kaikkea hyvää emme paljastaisi kerralla, niin jätetään muutamia asioita vielä odottamaan julkaisua. Seuraa tiedotustamme ja pysy selvillä mitä meille kuuluu.

Turvallisia kilometrejä kaikille ja kohti kevättä!

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin