Aloittaessamme yhteistyön Muoniossa Menevän kanssa, tuli ajankohtaiseksi päivittää myös Muonion taksojamme.

Mielestämme useamman taksan käyttäminen saman kunnan alueella olisi aiheuttanut väärinkäsitysten mahdollisuuksien lisääntymistä. Ja koska kaikkien kannalta järkevää soveltaa tässäkin ns. KISS-metodia (Keep It Simple Stupid) päädyimme käyttämään Menevän taksoja. Ainoana erona näihin Menevän kuluttajahintoihin ovat erilaiset lisät, kuten avustamislisä pyörätuolia käyttäville asiakkaillemme. Toisaalta esimerkiksi ennakkotilauksista emme edelleenkään peri lisämaksua, kuten emme ole tehneet tähänkään asti.

Voit tutustua hintoihimme tarkemmin nettisivuillamme, josta löydät myös kiinteät hintamme Kansallispuiston kutsutaksiin sekä Kolarin rautatieaseman yhteysliikenteessä toimivaan Juna-taksiin.

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin