Taksikuskin ammatissa näkee ja kuulee kaikenlaista. Kyydissä on elämän koko kirjo, ei toki kerralla mutta pitkässä juoksussa. Samaan työvuoroon mahtuu monenlaista vipeltäjää.

Viime yövuorossa kyydissä oli paljon ihmisiä, mutta pari tapausta jäi mieleen erityisesti… Alkuillasta kyytiin hyppäsi iloinen pariskunta, jolla juttu luisti. Heti alkumatkasta huomasin ojanpohjalla makaavan miehen. Kun kaveri ei liikkunut, niin päätin pysähtyä tarkistamaan tilanteen ja asiakkaat olivat heti mukana auttamassa. Kaveri oli hereillä ja saatiin jaloilleen, mutta oli sen verran sekavan oloinen, että asiakkaat päättivät viedä kaverin kotiinsa. Pienen etsiskelyn jälkeen paikka löytyi ja kaverikin alkoi vaikuttaa toipuneen tärskystä. Kaikki hyvin ja varsinaiset asiakkaat pääsivät kotiinsa ja halusivat ehdottomasti maksaa koko kyydin.

Toinen tapaus oli illan viimeinen kyyti jossa pari kaverusta hyppäsi kyytiin ja matka oli normaalia pidempi. Edessä istuvan puhelinta piti saada ladattua, että kyyti saataisiin maksettua. Takana istuva jupisi koko matkan yksinään ja joka toinen sana oli kiroilua. Hauska parivaljakko, täytyy myöntää. Nämäkin vähän väliä kyseli toisiltaan että on kaikki hyvin. Taaskaan ei varsinainen osoite muistunut mieleen, mutta pikku hakemisella perille löydettiin.

Pari erilaista tarinaa samalta illalta, mutta molemmissa on takana sama ajatus. Kaveria ei jätetä. Varsinkaan nyt kun ollaan menossa talvea ja kylmiä kelejä kohti.

Mukavaa ruskan aikaa kaikille. Nauttikaa luonnosta ja olkaa ulkoa. Ja tervetuloa kyytimme. Tästä kevääseen asti joko 9928 tai 9968 on aina Levillä.

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin