Aikaisemmin julkaisemamme Metsähallituksen yhteistyöhön liittyen olemme aloittaneet kutsutaksi toiminnan koko kansallispuiston alueella. Kutsutaksimme toimii tänä kesänä tilaukseen perustuen ja varsinaisia linjoja emme vielä toistaiseksi aja. Palvelemme sekä vaeltajia, että maastopyöräilijöitä. Mukanamme kulkee henkilökuljetuksen lisäksi jopa 6 maastopyörää kerralla.

Hinnoittelumme on kansallispuiston kyydeissä kiinteä. Pyörästä perimme 10 €/kpl lisämaksua normaalin taksan lisäksi. Varaammalla kyytimme ennakkoon varmistat, että auto on odottamassa sinua sovittuna aikana. Kesäaikaan emme peri ennakkotilauksesta erillistä maksua.

Tilauksen voit tehdä jo ennen reissua joko sähköpostitse north.kth@gmail.com tai soittamalla +385 40 7088105. Kaikki yhteystietomme löydät täältä. Tiedusteluihin vastaamme mieluiten sähköpostitse. Löydät kutsutaksimme esitteet esimerkkihintoineen myös kansallispuiston luontokeskuksista sekä yhteistyöyrityksistämme.

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin