Iloksemme voimme ilmoittaa että olemme solmineet yhteistyösopimuksen Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa.

Yhteistyö koskee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston matkailun kuljetuspalveluita. Toimimme osana yhteistyöverkkoa kansallispuiston läntisellä laidalla. Pääpaikkanamme toimii edelleen Muonio, joka on myös pääasiallinen lähtöpisteemme.

Tulemme tarjoamaan kuljetuksia niin vaeltajille kuin maastopyöräilijöille eri puolille puistoa. Yhteistyön puitteissa olemme investoineet maasto- ja läskipyörien kuljetukseen soveltuvaan kalustoon ja tällä hetkellä pystymme kuljettamaan matkustajien lisäksi myös 6 pyörää kerralla. Tarkemmat reitit julkistamme lähiaikoina.

Tarkempia tietoja saat numerosta +358 40 7088105. Mikäli emme pysty heti vastaamaan, niin soitamme takaisin. Muut yhteystietomme löydät täältä.

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin