Puolen yön jälkeen oli hetkinen aikaa käydä ihailemassa maisemia itsekin, mutta ennen pitkää kapula kutsui kiireistä asiakasta hakemaan. Levillä oli porukkaa liikkeellä ihan mukavasti ja kelikin oli varsin kelvollinen. Ihmiset olivat iloisia ja juhlatunnelmissa.

Juhannuspäiväksi on luvattu vielä lämpimämpää keliä, joten eiköhän ihmiset liiku tänäänkin. Kata lähtee Fordilla Leville päivystäjäksi ja minä jään Mersun kanssa Muonioon, kun Harriniva viimeinkin avaa terassinsa. Pitäähän myös kotipaikan ihmisiä palvella. 🙂

Levillä kyydin saa numerosta 0200 99800 ja Muoniossa voi soitella suoraan minulle numeroon +358 40 7088105. Päivystän vähintäänkin klo 02.00 saakka, tarvittaessa aamuun asti.

Pidetään mieli korkealla Juhannuksen loppuun asti!

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin