Vietämme keskikesän juhlaa parin päivän päästä ja mikäpä olisi parempi syy heittää hieman vapaalle? Perinteinen mökkeily ei kuitenkaan kiinnosta vaan pitäisi päästä ihmisten pariin? Nyt ravintoloiden avatessa oviaan on sinulla mahdollisuus lähteä Juhannuksen viettoon kanssamme Leville.

Keskiyön aurinko – Kuva SuLi75 Pixabaystä

Kyydissämme pääset Juhannusaattona Muoniosta Leville pelkällä menomatkan hinnalla. Tuomme sinut tai porukkasi takaisin Juhannuspäivän puolella ilmaiseksi kotiovellesi. Tarjoamme tämän reissun sinulle hintaan 120 € (1-4 henkeä). Maksat päästyäsi Leville, eikä sinun tarvitse juhlatunnelmissa huolehtia maksuista enää.

Tarjous on voimassa koko Juhannusaaton ajan ja tilattavissa soittamalla Muonion varausnumeroomme +385 40 7088105. Otamme tilaukset vastaan niiden saapumisjärjestyksessä, joten olemalla nopea varmistat kyytimme haluamaasi ajankohtaan.

Lähdemme Leville kahdella autolla, joihin molempiin mahtuu 4 henkeä. Lähtö on noin klo 18.00 ja paluu 02.00. Voimme myös tietysti sopia muista ajoista jotka sopivat teille paremmin. Muistathan, että kesällä emme peri varausmaksua ennakkovarauksista!

Tietoja Levin juhannusohjelmasta sekä auki olevista palveluista löydät osoitteesta https://www.levi.fi/inspiraatio/ajankohtaista/nyt-on-aika-nauttia.-koe-levin-kesa..html.

Hauskaa Juhannusta kaikille.

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin