Edellisessä päivityksessämme arvuuttelimme, että kumpi autoistamme otetaan käyttöön ensimmäisenä tänä kesänä. Emme osanneet päättää, joten kysyimme teiltä. Selväksi voittajaksi selviytyi tuo vanha Väyrys mersumme, Fordin ollessa hyvä kakkonen. Äänet jakautuivat 15-10 mersun hyväksi.

Samalla tuli luvattua arpoa osallistuneiden kesken 20 € lahjakortti meidän takseihin käytettäväksi. Arvonta suoritettiin tänään hieman ennen yhdeksää ja voittajaksi valikoitui meidän virallisessa ja virattomassa arvonnassamme Mirva Kantomaa. Onneksi olkoon! Olemme voittajaan yhteydessä ihan justiinsa.

Jos joku epäilee jotenkin meidän arvontaa vilpilliseksi tai muutoin järjestetyksi, niin alla on videomateriaalia todisteeksi arvonnan kulusta. Eipähän tartte kylillä isäntämiehien ja emäntien tapella, että kenelle se oikeasti kuuluu tuo meidän lahja kortti.

Hyvää kesää kaikille ja turvallisia kilometrejä meidän kyydissä…

Ps. Kuvaaja oli ensimmäistä kertaa asialla, joten älkää hirttäkö vaikka alku onkin väärinpäin… Hän on liian laiska kuvatakseen uudelleen ja autenttisuus siitä vain kärsisi… Kyllä te mukana juonessa pysytte.

Pss. Muistakaa seurata meidän tiedotteluamme kesän mittaan. Monenlaista kerrottavaa on meillä teille lähiaikoina.

Tuomas

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Takaisin uutisiin